Dirigent

Sinds 2 december 2016 is onze jeugdafdeling in handen van Kristof Peeters. Kristof studeert euphonium aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Nick Ost. Als spelend lid is hij actief in de Centrumharmonie van Geel, Koninklijke harmonie van Peer en brassband Heist. Sinds januari 2017 dirigeert hij ook het instaporkest van de Centrumharmonie te Geel. Hij is een sociale, talentvolle jongeman die erg goed met kinderen overweg kan. Hij is dan ook erg gedreven om zijn muzikaal talent over te brengen op onze jonge muzikantjes.

Het laatste Nieuws

 • 06-09-2021 Ontbijtconcert 10 Oktober 2021

  Op 10 Oktober kan u weer heerlijk genieten van ons jaarlijkse Ontbijtconcert. Een watertandend buffet waar je zeker en vast voldaan van tafel komt en met live optredens van 't Joriske en Orbis Musicana. Wat wilt u nog meer? 

  Lees meer
 • 06-09-2021 Na-zomer Kermis

  Vanaf 15 uur kan u zich amuseren met een leuk volkspel of wat dacht je van een springkasteel. Voor de liefhebbers is er een gezelligterras met een heuse trappistenbar met als kers op de taart live optredens van Sint-Joris gilde, Orbis Musicana en kdoem.

  Lees meer
 • 23-04-2020 Kioskconcert

  Helaas door het Cov-id 19 virus heeft de gemeente beslist om het kioskconcert af te gelasten. We verwelkomen jullie graag terug op één van onze evenementen in de toekomst.

  Lees meer
Meer nieuws